Sollicitatie advies

Hoe lang is het geleden dat je hebt gesolliciteerd?

Moet je op zoek naar een andere baan, maar heb je geen idee waar het over gaat als je de volgende termen hoort:

  • Personal branding
  • Elevator pitch
  • STAR methode

Hoe lang is het geleden dat je hebt gesolliciteerd? Is dit langer dan 10 jaar geleden, kom dan eens langs in de loopbaanwinkel. Veel mensen zijn langdurig aan het speuren  naar vacatures op internet en worden daar onrustig en onzeker van. Goed solliciteren is echter iets anders.

Wat doen we?

In de loopbaanwinkel leren we je om op een effectieve methode de arbeidsmarkt te benaderen. Een methode waarbij je je van de massa onderscheidt, ervaart hoe leuk het is om je ambities met anderen te delen en de vacatures vindt voordat ze op internet komen. De mobiliteitsstylist legt het e-portfolio uit, zodat je er meteen zelf mee aan de slag kan. Het e-portfolio, ook wel carrièreportfolio genoemd, geeft inzicht in (werk)ervaring, competenties en interesses. Het grootste voordeel is dat je nooit meer een CV, curriculum vitae, hoeft te maken. Vanuit je carrièreportfolio kun je op maat CV’s maken. We gaan actief werken aan je personal branding (weten wie je bent en wat je kan en dit ook zo verkopen) en netwerken.

Werk inzetbaarheid en leren

Wie weet waar hij/zij goed in is?

"Wij gaan voor het creëren van bewuste Noorderlingen die weten waar ze goed in zijn, dat doen wat ze gaaf vinden en zich op een gezonde, gelukkige en groeizame wijze kunnen presenteren aan hun werkgever/arbeidsmarkt zodat er geld verdiend wordt"

We helpen je graag bij het op orde krijgen van je levensloopbaan! Ga aan de slag met zelfloopbaanmanagementEen eerste gesprek is altijd gratis.