Re-integratie

Re-integratie betekent terugkeren naar werk

Re-integratie (reïntegratie) betekent terugkeren naar werk vanuit (langdurige) werkloosheid of ziekte. Re-integreren kan in je eigen werk of in ander werk, zowel bij je eigen werkgever (na langdurige ziekte, burn-out) als elders. Ben je al een tijdje zelf aan het solliciteren en lukt het niet om een passende baan te vinden? Wil je invloed op je eigen re-integratietraject? Kom dan gerust eens kennismaken in de loopbaanwinkel. Je hebt als werkgever en werknemer wettelijke rechten en plichten. Mobiliteitsstylist is gespecialiseerd in re-integratie 2e spoor.

Wat doen we?

Een re-integratie traject in de loopbaanwinkel is als volgt opgebouwd:

  • GOED GAAF GELUK– heroriëntatie, wie ben je, wat wil je en wat kan je
  • GEZOND GROEI – arbeidsoriëntatie, wat heb ik nodig om mijn droombaan te bereiken
  • GELD – zoeken en vinden van een baan/inkomsten

Wij gaan niet uit van de beperkingen van mensen, maar wij kijken naar hun (medische) mogelijkheden, competenties en toekomstplannen. Het volledige traject voorziet in individuele gesprekken en intensieve trainingen.

Re integreren in het arbeidsproces

Laat ons helpen!

Mobiliteit bewerkstelligen en regie voeren op eigen loopbaanontwikkeling vereist lef en loslaten van oude structuren en systemen.

Bent u klaar voor deze stap? Wij helpen u graag bij dit proces.

We helpen je graag bij het op orde krijgen van je levensloopbaan! Ga aan de slag met zelfloopbaanmanagementEen eerste gesprek is altijd gratis.