Loopbaancoaching

De arbeidsmarkt verandert snel

Er zijn verschillende signalen die je vertellen dat je misschien eens moet gaan nadenken over je loopbaan.

  • Je leert niets meer bij
  • Het is wel erg lang geleden dat je fluitend naar je werk ging
  • Je stoort je aan je collega’s of leidinggevende

Vroeger kon je jarenlang bij dezelfde baas blijven, maar tegenwoordig is dat minder vanzelfsprekend. Misschien heb je wel eens gehoord van het begrip duurzame inzetbaarheid. Dat houdt in dat jij als medewerker de juiste kwaliteiten en motivatie bezit om je werk goed te doen, nu en in de toekomst. Je werkgever kan je ondersteunen bij het vergroten

Wat doen we?

In de loopbaanwinkel helpen we je bij het ontdekken van jouw toegevoegde waarde voor verschillende banen en beroepen op de arbeidsmarkt. Wij werken met de 6G methodiek, GOED, GAAF, GELUK, GEZOND, GROEI, en GELD. De Mobiliteitsstylist legt het e-portfolio, ook wel carrièreportfolio genoemd, uit zodat je er meteen zelf mee aan de slag kan. Het carrièreportfolio geeft inzicht in (werk)ervaring, competenties en interesses. Afhankelijk van jouw situatie, wensen en behoeftes volgt altijd een maatwerkadvies traject en ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes. Wij werken met diverse testen, 360° feedback en competentiematcher.

loopbaan begeleiding

Laat ons helpen!

"Wij gaan voor het creëren van bewuste noorderlingen die weten waar ze goed in zijn, dat doen wat ze gaaf vinden en zich op een gezonde, gelukkige en groeizame wijze kunnen presenteren aan hun werkgever/arbeidsmarkt zodat er geld verdiend wordt"

We helpen je graag bij het op orde krijgen van je levensloopbaan! Ga aan de slag met zelfloopbaanmanagementEen eerste gesprek is altijd gratis.