Leren en ontwikkelen

Leven lang leren

Leren doe je altijd en overal. Je leert informeel door de krant te lezen, te hockeyen op zaterdag of door met vrienden te praten, al dan niet online. Denk maar eens na: hoe vaak geven zulke momenten je nieuwe inzichten over jezelf of over iets waarmee je in je werk bezig bent? Maar vaak denken we nog dat we écht leren op school, via een verplichte bedrijfsopleiding, of volgens andere ‘formele’ leermethoden.

Wij vinden dat je niet alleen leert op school maar overal. Dat geldt voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Je leert in je sociale omgeving: gezin en familie, de buurt, op het werk, in verenigingen en tegenwoordig ook online, van je ‘friends’ op Facebook bijvoorbeeld. Anders gezegd: door te participeren. Maar ook dat meedoen moet je leren.

Belangrijker dan ooit wordt bewustwording dat je dagelijks leert. Daarnaast is het vastleggen en kunnen tonen van je toegevoegde waarde aan derden van groot belang om zelfstandig te kunnen bewegen op de arbeidsmarkt. Daarom heeft Mobiliteitsstylist ook de beschikking over een loopbaanwinkel. Een heuse winkel waar iedereen op een gezellige manier kan komen leren en werken aan zijn/haar loopbaan en ontwikkeling.

Wat doen we?

Mobiliteitsstylist biedt naast creatieve HR oplossingen op het gebied van mobiliteit & ontwikkeling ook de mogelijkheid om te komen leren, werken & ontwikkelen in de loopbaanwinkel. Een echte fysieke winkel in het noorden van het land.

Hier delen wij graag kennis en organiseren wij diverse leer- en ontwikkelactiviteiten. Diverse workshops en events zijn vanuit de behoefte van, en in co-creatie met, diverse partners ontwikkeld. Ze hebben een duidelijke structuur, ze vullen elkaar aan, ze versterken elkaar en zijn onderscheidend.

Ga hier naar onze workshops.

Deelnemers over de Bootcamp:

"Ik sta op het punt om keuzes te maken, en dankzij de bootcamp heb ik meer duidelijkheid gekregen." Anoniem

"Ik wil de regie over mijn eigen loopbaan nemen, het was inspirerend. Ik ben bewuster gaan kijken naar de dingen die ik doe" H.Smid

"Mijn doelstelling was geïnspireerd blijven in de dingen die ik doe, ik vond het een super gave dag" Gea

"Ik wil zekerheid in een baan, en doen waar mijn hart ligt. Ik kreeg bevestiging van hetgeen ik al wist. Geweldige dag gehad, het is zeker waard om naar de bootcamp te komen" Trijntje

"Erg leuk en inspirerend, de voedingstips en inzicht in mezelf hebben me veel geholpen" Cindy

"Ik wilde mijn passie vinden, enkele inzichten hebben mij enorm geholpen. Super leuke en gezellige dag gehad." Frederiek

"Ik ben er achter welke kant ik op wil en wat ik kan, dankzij de bootcamp wordt veel duidelijk. Een vervolg is zeker nodig." Trudy

loopbaan begeleiding

Bewuste Noordelingen

"Wij gaan voor het creëren van bewuste Noorderlingen die weten waar ze goed in zijn, dat doen wat ze gaaf vinden en zich op een gezonde, gelukkige en groeizame wijze kunnen presenteren aan hun werkgever/arbeidsmarkt zodat er geld verdiend wordt".

We helpen je graag bij het op orde krijgen van je levensloopbaan! Ga aan de slag met zelfloopbaanmanagementEen eerste gesprek is altijd gratis.