Haar styliste

De Loopbaankapper, coaching maar dan anders!

  • Overzicht van jouw rollen en competenties
  • Een coupe die past bij wie jij bent
  • Eenvoudig jouw toegevoegde waarde presenteren
  • Inclusief styling advies, de juiste eerste indruk

Het is en wordt steeds belangrijker dat jij jezelf en je toegevoegde waarde zo optimaal mogelijk presenteert aan je werkgever en/of op de arbeidsmarkt! Alles moet kloppen; zie je eruit als jezelf?

De Loopbaankapper in de Loopbaanwinkel!

Iedereen die wil werken aan zakelijke groei, CV en persoonlijke (bij)scholing kan terecht bij Mobiliteitsstylist. Hiervoor is een speciale loopbaanwinkel ingericht, waar iedereen kan komen werken aan zijn eigen loopbaanontwikkeling.

Maar dat is niet het enige. Het is ook mogelijk om dit te combineren met een nieuw fris kapsel en styling tips. Hierdoor leent Mobiliteitsstylist zich uitermate goed in de voorbereiding van bijvoorbeeld een presentatie of sollicitatiegesprek. Zo kom je goed voorbereid en met een net verzorgde uitstraling aan bij je werkgever of misschien je nieuwe werkgever of haal je door je perfecte eerste indruk een opdracht binnen.

De kappersstoel staat klaar. Schaar, tondeuse en föhn liggen voor het grijpen. Net als een grote werktafel, met laptop, pen en papier om bijvoorbeeld je sollicitatiebrief of sollicitatiegesprek voor te bereiden. Kom in een ontspannen setting werken aan je carrière.

Tevens is dit de plek waar je terecht kunt voor een jaarlijkse periodieke loopbaankeuring, zodat je op tijd weet of je nog wel op de juiste werkplek zit!

Wij helpen je je zo te presenteren dat jij, met jouw toegevoegde waarde, eruit ziet als jezelf!  Meld je nu aan voor een knip/coach sessie en ontdek de toegevoegde waarde van jouw ervaringen.

Wil je dit graag een keer samen met collega’s doen, samenwerken aan de juiste presentatie en ontdekken wat een eerste indruk doet? Neem dan ook gerust contact op.

Kapper en loopbaancoach

Laat ons helpen!

Wij gaan voor het creëren van bewuste Noorderlingen die weten waar ze goed in zijn, dat doen wat ze gaaf vinden en zich op een gezonde, gelukkige en groeizame wijze kunnen presenteren aan hun werkgever/arbeidsmarkt zodat er geld verdiend wordt.

We helpen je graag bij het op orde krijgen van je levensloopbaan! Ga aan de slag met zelfloopbaanmanagementEen eerste gesprek is altijd gratis.